Navigácia Skip to Posts Skip to Content
Cesty Čínou Pavla Dvořáka
  • - pripnuté články
  • Pred cestu do Číny
  • Kto je Pavel Dvořák?
  • Kreatívny mesiac v Shaxi
  • Týždeň na čínskom vidieku
odkazy
NEWSLETTER
Cesty Čínou Pavla Dvořáka
  • Home
  • Blog
Kuracie Kung Pao [história a recept]
  • Home
  • Blog

Kuracie Kung Pao [história a recept]

Pavel Dvorak Pavel Dvorak február 26, 2018 3 min read
  • Share on X
  • Share on Facebook
  • Share on LinkedIn
  • Share on Pinterest
  • Email
Obsah
Tajný príspevok

Kuracie kúsky Gongbao (celým názvom gongbaojiding (kung-pao ťi-ting) 宫宝鸡丁) je ľahko pikantná kuracia zmes s arašidmi, zeleninou a čili papričkami. Tradičná úprava tohto jedla, známeho po celom svete, pochádza z provincie Sichuan.

🔒

Tajný príspevok

Odomknúť

> Prihlásiť sa

Cesty Čínou Pavla Dvořáka

Necestujem svetom. Cestujem Čínou. Viem, kde ukrýva príbehy...

  • - pripnuté články
  • Pred cestu do Číny
  • Kto je Pavel Dvořák?
  • Kreatívny mesiac v Shaxi
  • Týždeň na čínskom vidieku

© Pavel Dvořák (p@veldvorak.com)
Články:

Mňa samého to prekvapilo!


Strašne sa teším...


Poďte so mnou do Číny na úžasný Festival princov v dedine Shaxi!


Kritiky prišlo viac, než som čakal. Toto si o tom myslím...


Dostal som kritiku, ale ja nesúhlasím


Bolo to krásne, kým to bolo


Ako som sadol seriálom na lep!


Mŕtveho koňa treba pochovať, ale ja sa nechcem lúčiť


Kedy muži plačú


Uložte si tento článok!


Viac Koniec
  • Pred cestu do Číny
  • Kto je Pavel Dvořák?
  • Kreatívny mesiac v Shaxi
  • Týždeň na čínskom vidieku
  • - pripnuté články
  • Pred cestu do Číny
  • Kto je Pavel Dvořák?
  • Kreatívny mesiac v Shaxi
  • Týždeň na čínskom vidieku

Mňa samého to prekvapilo!


Strašne sa teším...


Poďte so mnou do Číny na úžasný Festival princov v dedine Shaxi!


Kritiky prišlo viac, než som čakal. Toto si o tom myslím...


Dostal som kritiku, ale ja nesúhlasím


Bolo to krásne, kým to bolo


Ako som sadol seriálom na lep!


Mŕtveho koňa treba pochovať, ale ja sa nechcem lúčiť


Kedy muži plačú


Uložte si tento článok!


Viac Koniec
NEWSLETTER